ABC KING

ABC Kingin myymälästä löydät suurimman valikoiman laadukkaiden ja tunnettujen jalkinemerkkien jalkineita. Myymälöissämme on myös sovitussukat, sovituskoppi sekä tietysti kokeneet myyjät, joten kenkiä on myös mukava kokeilla jalkaan. ABC King myy naisten-, miesten- ja lastenkenkiä.
Merkit: Billi Bi, Esprit, Lacoste, Vagabond, Fred Perry, Cat jne.

+372 6650 466
kristiine@abcking.ee
www.abcking.ee

ACCESSORIZE

Accessorizen alkuperäinen, silmäänpistävä ja jatkuvasti muuttuva asustekokoelma sisältää koruja, laukkuja, päähineitä, huiveja, käsineitä ja hiuskoristeita.

Tavaramerkit: Accessorize

+372 610 4124
kristiine@accessorize.ee

AURUM

Aurum myy koruja, kelloja, timanttikoruja sekä helmikoruja sekä toteuttaa tilaustöitä ja korjaa koruja sekä kelloja. Aurum myy myös summaltaan vapaasti valittavia lahjakortteja. Alennusta Estravelin kanta-asiakkaille!

+372 665 0327
aurum@aurum.ee
www.aurum.ee

AVANTI

Valikoimaamme kuuluvat naisten- ja miesten nahkajalkineet, keinotekoisesta nahasta sekä aidosta nahasta valmistetut käsilaukut, salkut sekä matkavarusteet, lompakot sekä vyöt ja nauhat.
Merkit: The Trend, The Legend, Tonelli, Valentino di Pietro, Lancaster, Fox jne.

+372 665 0421
kristiine@avanti.ee
www.avanti.ee

BAGGYS

Kauplus Baggys myy laadukkaita italialaisia, ranskalaisia sekä espanjalaisia ja myös muualla maailmassa valmistettuja naistenvaatteita, jalkineita sekä asusteita.
Merkit: Clasna, Eveline, Exaltation, Randy Bess.

+372 5309 5986
baggys.info@gmail.com
www.baggys.ee

BALTMAN

Baltman on maineikas vaatebrändi, jossa on yhdistetty laatukankaat, tuotekehitys ja huipputason muotoilu, tarjotakseen miesten vaatteita toimistotyöhön, liikematkoihin sekä edustustapahtumiin. Baltman- liikkeissä ovat aina etusijalla yksilöllinen palvelu ja viihtyisä ostoympäristö. 

+372 656 0361
kristiinebm@baltikagroup.com
www.baltman.eu https://www.facebook.com/baltman.eu

BATA

Batan tavoitteena on tarjota kattava valikoima laadukkaita tuotteita sekä  miehille että naisille. Monipuolisesta valikoimasta löytyy edullisia jalkineita, laukkuja, takkeja sekä myös nahkaisia asusteita.

+372 639 1610
info@elektius.ee
www.bata.ee

BOTEGA

Botega myy italialaisia vaatteita. Jos vaatekaappisi kaipaa pientä piristystä todella tyylikkäiden ja kauniiden vaatteiden muodossa, Botega on oikea paikka.

+372 5858 5933

CAMEL ACTIVE

Camel Activessa myydään vaatteita sekä jalkineita aktiivisille miehille, jotka arvostavat muotia, mukavuutta ja ennen kaikkea myös laatua. Mallistot on luotu nimenomaan monipuolisuutta silmällä pitäen. Tuotteet edustavat kolmea tyyliä, jotka liittyvät kaupunkielämään, matkusteluun ja liikuntaan. Tämä on todellinen miesten maailma!

+372 665 0535
rivelats@hot.ee
www.camelactive.de

CHESTER

Tyylikkään ja muodikkaan valikoiman kenkäsalonki, joka tarjoaa naisten ja miesten jalkineita, nahkatuotteita ja niiden huoltotuotteita.

Edustettuna ovat englantilaisen yrityksen TJ Collectionin tuotemerkit: TJ Collection, Chester ja Carnaby.

+372 665 0445
kristiine@chester.ee
www.chester-shoes.com
1 2 3 4 5 6 7 8 Edasi