APOTHEKA

Apothekan apteekissa on saatavilla laaja valikoima terveyden ja kauneuden tuotteita sekä lääkkeitä. Lisäksi tarjoamme Kristiine-keskuksen Apothekassa useita apteekkipalveluita: voi mittauttaa verenpaineensa ja määrittää verensokeri-, kolesteroli- ja triglyseridiarvot. Apteekista myönnetään alennuksia ETK Säästukaardin ja Swedbankin Seeniorkaardin omistajille. 

Tuotemerkit: A-Derma, Avene, Babe, Bioderma, Eucerin, Favora, Klorane, Neutrogena, Sebamed, Vichy, Weleda jne.

+372 665 0350
kristiinerohupood@hot.ee
www.apotheka.ee

EESTI OPTIK

Optikkoliike Eesti Optik tarjoaa laajan valikoiman silmälasikehyksiä, silmälaseja, aurinkolaseja ja piilolinssejä optiikkamaailman parhailta valmistajilta. Liikkeessä on nykyaikaiset näöntarkastuslaitteet, lisäksi asiakkaille tarjotaan maksutonta videoneuvontaa ja tarvittaessa korjataan silmälaseja.

Tavaramerkit: Air Force, Alessandro Dell Aqua, Benetton, Byblos, Calvin Klein, Costa, Davidoff, Dunhill, Exte, Ferre, Firenze, Fishbone, Jaguar, John Richmond, Laura Biagiotti, Le Tanneur, Longiness, Mandarina Duck, Mercedes-Benz, Monte, Nasareno Corsini, Opera, Persol, Rafting, Redwoods, Romeo Gigli, Ted Lapidus, Think Pink, Trussardi, Vivienne Westwood, Vogue, Xenith

+372 601 0200
www.optika.ee

INSTRUMENTARIUM

Instrumentariumissa on laaja valikoima silmälaseja, piilolinssejä, aurinkolaseja, hoitovälineitä ja tarvikkeita. Silmälääkärit tarkastavat paikanpäällä näöntarkkuuden sekä suorittavat tarvittavat tutkimukset. Näöntarkastuksia suorittavat myös Tallinnan terveydenhuolto-oppilaitoksesta valmistunet optikot.
Merkit: Vogue, Giorgio Armani, Hugo Boss, Moschino, Chanel, Versace.

+372 665 0317
kristiine@instru.ee
www.instru.ee

SEEBIPOOD BIRGIT

Käsitööseebid -kauppa myy luonnonkosmetiikkaa. Valikoimasta löytyy myös käsintehtyjä saippuoita, kylpysuoloja ja -maitoja, erilaisia luonnollisia pesusieniä, saunahunajaa, saunahattuja, hierontapyyhkeitä ja hierontaöljyjä, eteerisiä öljyjä sekä vartalovoiteita. Lisäksi liikkeessä myydään italialaisia L`erbolario -vartalotuotteita.

+372 55 42 706

ÜLIKOOLI APTEEK

Ülikooli Apteekissa eli yliopiston apteekissa on suuri myymäläsali ja erittäin laaja tuotevalikoima. Hyllyistä voi itse valita sopivan tuotteen ja tarvittaessa apteekkarit neuvovat sekä etsivät oikean lääkkeen tai tuotteen.

+372 665 0552
kristiinekeskus@ya.ee
www.ya.ee/cms/