APOTHEKA

Apothekan apteekissa on saatavilla laaja valikoima terveyden ja kauneuden tuotteita sekä lääkkeitä. Lisäksi tarjoamme Kristiine-keskuksen Apothekassa useita apteekkipalveluita: voi mittauttaa verenpaineensa ja määrittää verensokeri-, kolesteroli- ja triglyseridiarvot. Apteekista myönnetään alennuksia ETK Säästukaardin ja Swedbankin Seeniorkaardin omistajille. 

Tuotemerkit: A-Derma, Avene, Babe, Bioderma, Eucerin, Favora, Klorane, Neutrogena, Sebamed, Vichy, Weleda jne.

+372 665 0350
kristiinerohupood@hot.ee
www.apotheka.ee

EESTI OPTIK

Optikkoliike Eesti Optik tarjoaa laajan valikoiman silmälasikehyksiä, silmälaseja, aurinkolaseja ja piilolinssejä optiikkamaailman parhailta valmistajilta. Liikkeessä on nykyaikaiset näöntarkastuslaitteet, lisäksi asiakkaille tarjotaan maksutonta videoneuvontaa ja tarvittaessa korjataan silmälaseja.

Tavaramerkit: Air Force, Alessandro Dell Aqua, Benetton, Byblos, Calvin Klein, Costa, Davidoff, Dunhill, Exte, Ferre, Firenze, Fishbone, Jaguar, John Richmond, Laura Biagiotti, Le Tanneur, Longiness, Mandarina Duck, Mercedes-Benz, Monte, Nasareno Corsini, Opera, Persol, Rafting, Redwoods, Romeo Gigli, Ted Lapidus, Think Pink, Trussardi, Vivienne Westwood, Vogue, Xenith

+372 601 0200
www.optika.ee

INSTRUMENTARIUM

Instrumentariumissa on laaja valikoima silmälaseja, piilolinssejä, aurinkolaseja, hoitovälineitä ja tarvikkeita. Silmälääkärit tarkastavat paikanpäällä näöntarkkuuden sekä suorittavat tarvittavat tutkimukset. Näöntarkastuksia suorittavat myös Tallinnan terveydenhuolto-oppilaitoksesta valmistunet optikot.
Merkit: Vogue, Giorgio Armani, Hugo Boss, Moschino, Chanel, Versace.

+372 665 0317
kristiine@instru.ee
www.instru.ee

ÜLIKOOLI APTEEK

Ülikooli Apteekissa eli yliopiston apteekissa on suuri myymäläsali ja erittäin laaja tuotevalikoima. Hyllyistä voi itse valita sopivan tuotteen ja tarvittaessa apteekkarit neuvovat sekä etsivät oikean lääkkeen tai tuotteen.

+372 665 0552
kristiinekeskus@ya.ee
www.ya.ee/cms/